Diensten

(Her)installatie van desktops en laptops

Uw computer is tergend langzaam geworden? Er doen zich vreemde fenomenen voor? U krijgt ongevraagde schermen te zien? U ziet "the blue screen of death" ? DNB onderzoekt, neemt een backup van uw persoonlijke documenten waar mogelijk en brengt de computer terug naar de dag waarop u hem kocht...

Herstelling van uw computer

Of het nu gaat om een gebarsten laptop display, losse voedingsaansluiting, defecte harde schijf of grafische kaart: voor al deze problemen bieden wij een betrouwbare, efficiënte en bovenal, betaalbare oplossing.

Netwerken

DNB heeft jarenlange ervaring is het correct configureren van netwerken. Of het nu gaat over een klein netwerk van enkele PC's of over grote complexe netwerken over meerdere locaties, DNB heeft de competenties in huis.

Onderhoud

Zowel voor de thuisgebruiker als de professionele klant heeft DNB een onderhoudscontract dat op de juiste maat is gesneden. Voorkomen is beter dan genezen dus as u zware problemen wil vermijden is een regelmatige controle aangewezen en dit zowel op vlak van updates/upgrades , beveiliging als hardware.

Onderhoud

Image 1

Updates en upgrades

Vanuit verschillende oogpunten is het cruciaal belangrijk dat uw computer up to date is. Dat geldt niet alleen voor operating systems maar ook voor drivers, anti-virus, anti-spyware enzz...

Image 2

Hulp vanop afstand

Indien opgenomen in uw onderhoudscontract, kunnen wij vaak problemen vanop afstand oplossen. Dit bespaart u de tijd van de verplaatsing naar de winkel en maakt ook omgekeerd een groot verschil naar facturatie toe (geen verplaatsing van ons naar u). Wij begeleiden u telefonisch graag over de werkwijze.

Image 3

Security check + opkuis

We zijn bijna continu online. We ontvangen mails , surfen naar websites en downloaden al eens software. Dit alles is niet zonder risico. Wacht niet tot het te laat is en laat uw computer nakijken op virussen , spyware, enz. Wij controleren en updaten uw antiviruspakket waar nodig en verwijderen alle 'beestjes'..

Andere diensten

  • installatie van software
  • uitbreiding van geheugen
  • configuratie van printers
  • vervanging van onderdelen
  • tips & advies rond aankoop
  • optimalisatie van netwerken
  • ergonomische oplossingen voor uw werkplek
  • ...
  • en nog VEEL VEEL VEEL meer